TERMENI SI CONDITII

Politica de returnare:
woodjoy.ro face mereu eforturi pentru a va oferi produse de cea mai buna calitate. Inainte de a face o comanda, parcurgeti cu atentie toate informatiile si imaginile ce insotesc produsul dorit pentru a va face o imagine clara si completa, si verificati daca produsul corespunde necesitatilor dvs din toate punctele de vedere. Daca totusi, detaliile furnizate nu va sunt suficiente, scrieti-ne la contact@woodjoy.ro sau telefonati-ne la numerele afisate in pagina de contact. Va stam la dispozitie cu orice alte informatii pe care le solicitati.


Garantia satisfactie!
E ok sa va razganditi. Aveti la dispozitie 10 zile ca sa trimiteti produsul inapoi (daca ceva nu v-a placut) si va inapoiem contravaloarea acestuia.
Daca aveti nemultumiri de orice natura, referitor la produsele comandate, conform O.G. 130/2000, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 15 zile lucratoare de la primire. Returnarea produsului o veti putea face dupa ce ne instiintati in scris despre intentia dvs la adresa contact@woodjoy.ro si  S.C. Timural Group S.R.L. va va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 48 de ore de la data denuntarii in scris a contractului.

Produsul poate fi returnat numai daca se afla in conditii perfecte (inclusiv ambalaj) si nu prezinta semne de uzura, lovituri, modificari fizice, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala Woodjoy, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut si expedierea.


Politica de confidentialitate:
Woodjoy.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Woodjoy.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.
woodjoy.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.woodjoy.ro. De asemenea, woodjoy.ro nu divulga datele dvs. personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs. explicit in acest sens.
Datele dvs. personale vor putea fi transmise numai autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare