Cum cumpar

PASUL 1 - Alegerea produselor dorite

Adaugati fiecare produs dorit apasand butonul pe: „Adauga in cos" care se gaseste langa fiecare produs in parte.


Pasul 2 – Vizualizati cosul de cumparaturi
 Dupa ce ati terminat selectarea produselor si v-ati decis sa le cumparati, in partea stanga sus, unde este cosul, apasati butonul “Vizualizeaza”, astfel puteti vedea produsele selectate, iar la fiecare produs in parte, puteti modifica cantitatea pe care doriti sa o comandati, sau puteti sterge produsul daca v-ati razgandit .

PASUL 3 - Achizitionati produsele selectate
 Dupa ce ati verificat produsele si cantitatea dorita, apasati pe butonul „Cumpara” de sub cosul de cumparaturi si alegeti tipul de cumparator: persoana fizica sau persoana juridica.


 PASUL 4 - Completati formularul de comanda
Completati formularul ales cu datele dumneavoastra, dupa care bifati ultima casutasi apasati butonul „Cumpara” din josul formularului.
Va reamintim ca datele dumneavoastra vor fi prelucrate in confidentialitate conform legilor in vigoare. Datele dvs nu vor fi instrainate sau folosite in alte scopuri.

PASUL 5 - Comanda finalizata cu success
In cazul in care comanda dvs a fost efectuata cu succes va aparea urmatorul mesaj pe pagina principala: „Comanda dvs este inregistrata. Unul din reprezentantii nostri va lua legatura in curand cu dvs. Va multumim!”


PASUL 6 - Confirmarea comenzii
Dupa efectuarea comenzii in cel mai scurt timp, un coleg din departamentul de relatii cu clientii va lua legatura cu dumneavoastra prin telefon sau e-mail (pe numarul sau adresa de mail completata in formularul de comanda), pentru confirmarea comenzii.

ALTE INFO UTILE:


Metoda de plata:
Ramburs: direct la curier sau posta
Transfer bancar: in contul RO22 BRDE 270S V072 5749 2700. Specificati numarul comenzii.


Metoda de livrare:
Curierat (24 de ore): Livrarile se fac cu firma Urgent Cargus. In cazul in care preferati o alta societate de curierat, va rugam sa ne specificati acest lucru in momentul in care facem confirmarea comenzii (telefonic sau pe mail) sau completand in formularul de comanda la observatii.

Plata transportului este trecut pe factura si se achita impreuna cu produsele cumparate direct curierului sau prin transfer, in functie de modalitatea aleasa.


Orar de functionare a departamentului de serviciu pentru clienti:
De Luni pana Vineri intre orele 8:00 si 16:00 (cu exceptia sarbatorilor legale)


Alte informatii importante:
Comenzile se pot plasa 24 din 24
Comenzile care sunt plasate dupa ora 15:00 vor fi prelucrate a doua zi.
Comenzile plasate Vineri dupa ora 14:00, Sambata sau/si Duminca vor fi prelucrate Luni la prima ora.


Returnare:
Aveti la dispozitie 10 zile ca sa returnati produsul indiferent de motiv si noi va returnam banii.
 
Costul transportului:
Costul transportului este calculat in functie de greutatea produsului. Mai jos aveti un tabel cu preturile practicate de firma Urgent Curier.
 
In cazul in care doriti informatii suplimatare va rugam sa ne contactati folosind formularul de pe pagina de contact sau sunati la numarul 0726 703 123 (numar cu tarif normal).